+1

De ce proiectul are nevoie de donații

Proiectul Abrevierile.ro este un proiect necomercial. L-am creat acum câțiva ani, pentru că ne-am dat seama că poate fi un instrument util oamenilor. Numărul de utilizatori ai saitului a fost în permanentă creștere de atunci, lucru plăcut pentru noi — autorii proiectului.

Proiectul necesită timp și bani. Timpul necesar îl găsim, pentru că îl oferim proiectului din plăcere. La capitolul bani e mai complicat. În vara 2015 am plasat câteva banere Adsense pe sait, cu scopul de a compensa cheltuielile pe care le avem. Am realizat de atunci că veniturile din acest format sunt minime și nu ne pot acoperi cheltuielile.

Azi, 31 ianuarie 2016, am hotărât să ne adresăm utilizatorilor proiectului cu rugămintea de a dona pentru dezvoltarea proiectului. Nu există o sumă minimă, nici maximă. Donați atât cât doriți.


Ce se va întâmpla, dacă nu voi dona?

Nimic crucial. Oricum vom găsi banii necesari pentru a continua dezvoltarea proiectului, căci suntem convinși că acest dicționar e un instrument util oamenilor, iar aportul nostru personal de timp și bani vor face proiectul încă mai bun.